Vårt hus är ommålat

Hej, nu är huset färdigmålat och till det här jobbet vände vi oss till en målare i Växjö. Vi är mycket nöjda med resultatet och jag vill därför tipsa er om detta måleriföretag och ni kan läsa mer om dem på deras hemsida som du kommer till HÄR

Jag vet att det är många som målar själva och även vi hade först tänkt att vi skulle göra det. Men när skulle vi ha tid? Jo, på semestern och det kändes inte så lockande att behöva jobba på sin semester med att måla om, så vi bestämde oss för att istället vända oss till en professionell målare. Visst kostar det mer än om man gör det själv, men det är viktigt att man en gång om året får ladda batterierna så vi är glada att vi la pengar på detta och inte på någon dyr semesterresa. Vi har ändå hittat på många roliga saker under vår ledighet i närområdet och det räcker gott och väl för oss.

Företaget vi anlitade kan ni läsa mer om på hemsidan som jag länkade till ovan eller kolla in deras De har målat flera av husen i grannskapet så det var därför vi valde just deras företag. Jag vet att det finns massor av måleriföretag i Sverige, men jag hoppas ändå att mina läsare hittar hit och får lite inspiration till att anlita dem.

De gör ett fantastiskt jobb och är väldigt professionella. Det tar cirka 5-6 veckor från det att vi kontaktar dem tills det är klart. Denna målningsperiod varierar beroende på storleken på huset, men vi har en liten villa så det tog bara några dagar. Jag skulle vilja tipsa alla om deras tjänster och jag är säker på att ni kommer att bli nöjda med resultatet. Tack allihopa för att ni läste inlägget!