Varför är folk rädda för tandhygienister?

Att det finns så många som är rädda för tandhygienister, jag förstår det inte riktigt. Eller det är väl kanske inte det mysigaste direkt men det är ingenting att vara rädd för Kanske om det har hänt något när man var liten då och sen har det som ett trauma då kan jag förstå det men annars förstå jag mig inte riktigt på det.

Jag har alltid gått till en och samma tandhygienist och det har varit Janina Gröndahl. Hon har alltid varit lika bra och kanske är det därför som jag aldrig har varit det minsta orolig när jag har gått till tandvården för att jag vet hur bra hon är och känner mig så pass trygg med henne. Antar att det kan vara därför. Väldigt skönt är det i alla fall att inte behöva oroa sig över det utan att faktiskt kunna känna sig hyfsat lugn med vad det innebär. Sen är det klart att allting inte alltid flyter på riktigt så som man kanske skulle vilja att det skulle göra. Men så gör de det och då har man inte direkt någonting att ta ifrån utan vad gäller det mesta så är det bara plus som man går och så kan man egentligen inte tas sig någonstans mer än det. För du kanske inte ska oroa dig över att gå till din tandhygienist eller om du är rädd så gå till någon som Janina Gröndahl som är så pass bra och så kan du då känna dig lugn med det.