Tyresö-Haninge Bärgningstjänst AB

Nu är det dags för ett till inlägg och jag är väldigt glad att jag har fått upp motivationen så mycket för att skriva igen. Ni vet att det har vart tomt på bloggen ett tag nu, men de senaste dagarna har det vart mycket aktivitet, både från mig och från er och det är verkligen jätteroligt! Idag ska jag berätta om den gången jag fick hjälp med snöröjning i Borlänge där jag har mitt hus. Det var en vinter där det snöade väldigt mycket och det var svårt att ta sig utanför tomten, men tack vare Tyresö-Haninge Bärgningstjänst så kunde jag ta mig till jobbet.

Det var egentligen inte bara jag som fick hjälp av Tyresö-Haninge Bärgningstjänst som jobbar med snöröjning i Borlänge bland annat, utan det var hela området, och det var det som var så skönt. Alla fick hjälp samtidigt och det gjorde att alla kunde ta sig snabbt till jobbet, även fast det var mycket snö och snöstorm. Det kan vara jobbigt ibland när det är mycket snö, även fast det är mysigt. Jag tycker i alla fall att man får en stark julkänsla, men när det blir så mycket snö att det är väldigt svårt att ta sig fram så blir man inte lika glad. Som tur är finns Tyresö-Haninge Bärgningstjänst som hjälpte hela närområdet med snöröjning i Borlänge och det är vi alla glada för. Det var nog allt för mig idag, men ni får ha det så bra så hörs vi nästa vecka när det kommer ett nytt inlägg. Ha det så bra och ta hand om er.