Få en vacker trädgård

Hejsan igen, nu är jag här igen med ett nytt inlägg, jag hoppas att ni mår bra och tycker att det är roligt att läsa mina inlägg! Det är fint väder på Lidingö idag och det får alla att vilja sätta sig i trädgården med en kopp kaffe och njuta av livet. Jag har träffat många människor som inte bryr sig så mycket om sin trädgård och det är trist, för trädgården är en plats där man ska kunna slappna av och njuta av naturen. Jag tänkte att jag skulle tipsa er om ett företag som erbjuder trädgårdsarbeten på Lidingö. De kan hjälpa dig med allt ifrån trädgårdsdesign till trädgårdsmiljö och trädgårdsskötsel. Det är alltid skönt att få lite hjälp med trädgårdsarbeten eftersom det kan bli mycket jobb annars. Så om du är intresserad av att få hjälp med din trädgård så kan du kontakta företaget och be dem komma och titta på din trädgård. De kommer att ge dig ett bra och kostnadseffektivt erbjudande. Så det är bara att kontakta dem och träffas för en kostnadsfri trädgårdsbesiktning. Vad har ni för planer för trädgården i år? Jag har som vanligt många olika projekt på gång och jag har skaffat ett växthus där jag tänkte odla tomater. Tomaterna har gått upp mycket i pris för vi har ju inflation, och med några tomatplantor kommer jag bli självförsörjande på tomater, förhoppningsvis i alla fall men det kommer också an på om det blir en solig eller molnig sommar. Ju mer sol desto bättre för tomaterna. Sedan har jag även planerat att fälla ett par träd och jag ska skriva till er och berätta mera om detta när det är dags. Med de här orden önskar jag er alla allt det bästa och jag hoppas att ni kommer tillbaka till bloggen snart igen!