En byggfirma som levererar!

Vi har renoverat kök och vardagsrum och då vände vi oss till en byggfirma i Bromma som vi verkligen känner oss nöjda med och vill passa på att tipsa om! De är en mycket seriös aktör med mycket bra kundbetyg.

De gjorde ett fantastiskt jobb på vårt kök och vardagsrum och vi är extremt nöjda med resultatet. De var också mycket prisvärda och hade bra erbjudanden. Vi kan verkligen rekommendera dem till alla som funderar på att renovera sitt hem! Men ni som vill bygga om eller bygga till eller kanske bygga nytt kan också vända er till dem, de erbjuder alla en gratis offert och kommer till er för att titta på era behov. Så passa på och kontakta dem redan idag! Ni kommer inte ångra er!

-Katarina & Mattias

Kommentarer:

Alice: Tack för tipset! Vi ska snart bygga om vårt kök och vi kommer verkligen att titta på denna byggfirma!

John: Ja, detta är ett mycket bra bolag. De gjorde ett fantastiskt jobb på vår nybyggnation och vi är mycket nöjda med resultatet. Priserna är också mycket bra. Jag kan verkligen rekommendera dem till alla som behöver hjälp med sitt hem!

Lena: Jag håller med John. Vi anlitade dem för vår nybyggnation och är mycket nöjda. De gjorde ett fantastiskt jobb och hjälpte oss att få allt som vi ville ha. Priserna är mycket bra och jag kan verkligen rekommendera deras tjänster till alla!

Nisse: Tack för tipset! Vi vände oss till en annan firma som gick i konkurs när jobbet var halvklart. Vad ska vi göra?????

Kommentar:

Vi har hört talas om ett par andra byggfirmor som gått i konkurs, men vi är mycket nöjda med den här byggfirman. De gjorde ett fantastiskt jobb på vårt kök och vardagsrum och vi skulle absolut rekommendera deras tjänster till alla!